En trött en

 
Ungefär så där trött är jag idag haha. Inte för att jag har gjort något speciellt de senaste dagarna förutom att flytta in i min nya lägenhet. Jag ägnade hela gårdagen med att flytta in med hjälp av mina älskade, underbara föräldrar som hjälpte mig, och idag fortsatte jag på egen hand att packa upp och komma i ordning. Jag måste försöka fota medan det fortfarande är städat och fint, hehe. Men det får bli en annan dag, för nu ska jag krypa ner och se film och ladda upp för morgondagen, då blir det visst fest igen!

Sista natten

 
Hej och hallå vänner, hoppas allt är bra med er. Jag känner mig väldigt uppåt för ikväll är sista natten på vandrarhemmet innan jag äntligen flyttar in i min lägenhet! Så ja, imorgon kommer mina föräldrar ner och konkar möbler och umgås lite i min nya hemstad, det ska bli kul. Annars så har denna dag varit bra, vi spelade lite fotboll och var på studiebesök på Sundsvalls tidning. Jag lyckades också spräcka mina svarta jeans, kanonbra.
 
Nu ska jag avsluta min dag med att se lite serier och bara må, godnatt på er!

Saxnäs

 
Det hanns med en tripp till Luddes stuga i Saxnäs i veckan, precis innan flytten till Sundsvall. Vi bara mådde, som man ska i fjällen.
 
Godmorgon partypeople, skiner solen idag också? Jag har inte klivit upp än, det känns så skönt att bara få ligga och dra sig och vara själv en stund haha. Det har verkligen varit två intensiva dagar här med aktiviteter mest hela tiden och verkligen ingen tid för att typ... äta, sova, andas? Så jag passar på att andas lite nu. Ikväll är det visst fest på Kårhuset och imorgon är det vilodag, det låter bra i mina öron hehe.