2015

Beskriv året med tre ord.
Förväntan, ångest, glädje.
 
 
Det här var året jag verkligen fick känna vad ångest egentligen är. Men också hur det är att stå på egna ben, bli självständig och våga göra saker jag aldrig gjort förut. Det här var året då jag övervann min telefonskräck (som om jag hade ett val, haha), året jag lärde känna en massa nya människor, året jag hade så mycket hemlängtan att det kändes som att jag skulle falla ihop när som helst. 
 
Det känns egentligen som två separata år, 2015. Två separata liv. Först ett halvår med förväntningar för bal och student, resor och sommarlov. Sen ett halvår med skräckblandad förtjusning, universitetsliv och fester, och att få avsluta året tillsammans med mina allra närmaste vänner hemma i Vilhelmina betyder allt. Är så otroligt glad att jag har dem i mitt liv. ♥
 
Det var också året då två fantastiska små vänner fick somna in. Saknade, men aldrig glömda. 
 
Vart reste du?
Dubai (!!!) och London. Verkligen två drömresemål!
 
 
 
London 2015
 
Dubai 2015
 
Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Jag tog studenten, flyttade hemifrån, började på universitetet. Bland mycket annat!
 
Vilka låtar påminner dig om 2015? 
Behöver väl egentligen inte säga något mer än att Waiting For Love var årets kanske mest uttjatade sommarplåga? Men så jävla bra också.

Adele blev på något vis en räddare i nöden när jag satt i min mörka lilla lägenhet och längtade hem. 
 
Vill hata denna låt för att den är så dålig, men kommer alltid förknippa den med vårt studentflak. Underbart.
 
Vad hoppas du 2016 bjuder på?
En jävligt bra 20-årsfest tillsammans med mina favoriter. ♥
 
 

Hemma ♥

 
Jag kan inte med ord beskriva hur skönt det är att vara hemma. Jag mår som en gud. Det är så underbart att ha Irma bara en kvart bort, att få umgås med syrran och äta mamma och pappas mat. Och snön! Därför kommer det nog eka lite tomt här över lovet. Jag vill bara göra en massa må bra-grejer, typ träffa släkt och vänner, baka, läsa, köra skoter... ni vet.
 
Ha en bra fjärde advent, förresten! Bara fyra dagar till julafton, iiiiih. :D

Jubel

 
Hallihallå! Jag är hemma på lunch och passar på att packa ihop det sista. Kunde nästan inte sova igår för att jag hela tiden kom på grejer jag inte ville glömma att packa med mig hem, men nu har jag nog faktiskt lyckats få ner allt i väskan. Den är då proppfull i alla fall. Imorgon kommer Irma och jag längtar så mycket efter att träffa henne. ♥ Förhoppningsvis hinner vi både käka pizza, gå på Ikea, köpa godis och kanskekanske se nån liten film innan det blir hemfärd på onsdag.