Hejdå november

 
Titta vad fint! Jag gjorde om mitt urbrända doftljus från Indiska till en värmeljushållare häromdagen, hur bra? Tyckte helt enkelt att det var för fint för att slängas när det hade brunnit ut så jag smälte ur det kvarstående stearinet i ett vattenbad och kastade i ett värmeljus istället. Himla mysigt.
 
Min lediga måndag har jag spenderat ute i Birsta, eftersom jag behövde byta jeansen jag köpte där i lördags. Snyggt Josefin. Strosade bara runt där och mös, innan jag åkte hem och stekte pannkakor. Fantastiskt gott.

Några favoriter

 
Isadora's Eye Color Bar - Enligt mig den perfekta nudepaletten med både matta och skimriga skuggor. Bra skuggor som är enkla att blanda ut, och jag älskar att den är så liten att den kan tas med överallt, om man nu skulle vilja det.
 
Real Techniques' Shading Brush - Fick hem den för bara några dagar sen efter ett liv av värdelösa ögonskuggsborstar, och jag är så himla nöjd. Skitbra borste helt enkelt.
 
Maybelline's Volum' Express Rocket Mascara - Jag vet att jag redan har nämnt det, men alltså: det här är verkligen världens bästa mascara. Älskar den. Har ingen förståelse för dom som tycker annorlunda, haha. Dessutom är den typ alltid på kampanj nånstans, vilket är ett stort plus för plånboken.
 
The Balm's Bahama Mama Bronzer - De flesta har väl den här vid det här laget? Tycker i alla fall att den är väldigt fin och så, dock blev min marinerad i hårolja när jag reste till London, så konsistensen har blivit... lite konstig. Överlag håller the Balms produkter väldigt hög kvalité, är omåttligt sugen på den där highlightern som alla pratar om.
 
 
Följ min blogg med Bloglovin

Regniga lördag

 
Här ovan ser ni mitt kvällsgöra, det är ju ändå lördag hehe. Eftersom jag kom hem vid halv fyra inatt/imorse efter en kväll ute på Kåren och dessutom klev upp vid tio imorse för att se längdskidor (haha) så börjar jag känna mig lite smått seg nu. Åkte ut till Birsta en sväng idag också för att köpa Victors julklapp och nya jeans, kände verkligen att thanks God att jag har varit ute i god tid med all julklappshandel... det var fan kaos där haha.