En dag på stan

 
Idag gick jag runt på stan i några timmar. Jag insåg nån gång i natt att om jag ska gå på halloweenfest imorgon (vilket jag ska) så var det nog dags att skaffa sig någon typ av utklädnad idag. Lite smått och gott hittade jag, bland annat det här läppstiftet från Viva la Diva. Har ingen erfarenhet alls av deras läppstift men har hört att de ska vara riktigt bra än fast de är billiga, så jag hoppas det stämmer. Det blir upp till bevis imorgon helt enkelt.

Red musk

 
Varje jul i flera år har jag suktat efter denna godhet. Mörk, kryddig magi på flaska som helt enkelt bara behövde bli min, och igår slog jag till. Tänk vad en ny parfym kan göra en glad, liksom. Idag mina vänner, har jag fotat i en skämtaffär. Jag fick också veta att Irma kommer hit nästa helg (jaaaaaa!!) och att jag förmodligen borde börja plugga lite eftersom vi har tenta om en vecka. Hjälp.

Det enda rätta

weit
 
Jag veeet att det inte ens varit halloween än, men nej. jag vill bara att det ska bli jul, haha. Idag blev årets andra julklapp inslagen, det känns som att jag är i god tid i år va? Det är väl helt enkelt bara så att jag kan inte hålla mig. Jag försöker rättfärdiga mig själv med att större delen av december kommer inte spenderas här, så därför måste jag börja extra tidigt så jag hinner få julkänsla både här, och sen hemma. ;)