Hejdå september

 
Månadens sista dag har till största del spenderats i en soffa i skolans bibliotek. Det känns faktiskt som att jag börjar kunna denna massmedierätt, helt sjukt eftersom det kändes omöjligt för bara två dagar sedan. Imorgon väntar den sista pluggdagen så ikväll tänkte jag bara se nån film och försöka vila hjärnan. Välförtjänt känner jag själv, hehe.
 
Det var nån ville se tatueringen förresten, här har ni den! 

Höst i hemmet

 
Fy vilken härlig höstdag det varit idag, och jag har bara suttit inne och pluggat. Jag bestämde mig därför på vägen hem från skolan att eftersom jag inte har någon tid att vara ute och njuta av hösten, så får hösten komma in till mig istället. Vadå mysigt? 

Fallin'

WeIt
 
Tentaplugg. Seminarium. Kakor. Och kanske hösten hittills finaste dag. Om det inte vore för just den där tentan på fredag så tror jag att jag skulle känna mig ganska nöjd här i höstkylan som börjar komma smygande. Nu känner jag mig snarare stressad. Möjligen panikslagen. Sådär så att jag helst bara kryper ner under täcket, ser Prison Break (nya beroendet) och äter mer kakor. Ger pluggandet ett nytt försök imorgon.