Den bästa av måndagar

 
 
Idag stiftade jag bekantskap med den här lille gosisen, Blóm. Hade en supermysig eftermiddag tillsammans med flickorna på varsin islandshäst, kan livet bli bättre? Tja, det är väl om någon ringer och erbjuder en sommarjobb samtidigt, hehe. Vilket alltså hände. Lägg till det nya avsnittet Game of Thrones på det och livet är sånär perfekt.

Bra liv

 
Tog en paus från tentaångesten igårkväll, kanske inte det smartaste men skönt i alla fall. Började med lite vinmys hos Mina och sen fick jag träffa Irma och Dennis ute i dimman, lyx! Tycker helt klart att de borde hänga mer i Svallis med mig hihi. Idag måste jag återgå till pluggandet, vi får väl se hur det går.

Hemma bäst ♥

 
Sex härliga dagar hann jag vara hemma i underbara Vilhelmina, och guuud vad skönt det var att få koppla bort allt vad skolstress heter och bara vara ledig. Försökte sammanfatta allt på bild men det går inte riktigt. Hann både få hänga i stallet, köra skoter, dricka massa vin, äta hotellfrukost och massa god mat, umgås med Irmis och lite andra tokisar, sova alldeles för dåligt i världens obekvämaste säng och kramas med en gosis. Bland annat. Nu ska jag väl klara av att orka avsluta terminen, tycker jag.