Togafest

 
Hur galet är det inte att skolan börjar imorgon? Jag ser fram emot det, att få lite stuktur i livet igen. Det har varit väldigt mycket fest den senaste veckan, så nu lär man ju få lugna sig även om insparken fortsätter nästan två veckor till. Igår var det togafest i alla fall, det blev lyckat får man väl ändå säga. Fast bäst var nog kanske telefonsamtalet där vid halv fyra på morgonen, saknar. Annars var det såklart roligt att klä ut sig, dansa lite och inte minst få se det nya kårhuset också. 

Välkomstvecka

 
 
Livet är en fest såhär i välkomstvecketider. Speciellt gårdagen var riktigt party, så inatt blev det inte många timmars sömn innan det var dags för mig och Linnéa att idag äntligen bege oss ut på vår första ridtur som medryttare. Så jävla mysigt, och roligt, och bra och underbart och så vidare. Älskar. Nu ska jag springa över till pinglan innan hjärnan somnar av helt och hållet.

Glad och ledsen

Jaha, det var den sommaren det. Imorgon rullar jag och Agda tillbaka till Sundsvall och mina 22 kvadrat, det är verkligen svårt att sätta ord på hur det känns. Det ska bli kul att träffa alla, att fortsätta utbildningen och att bo själv igen (haha), men fan vad det har varit skönt att vara ledig och hemma. Fick i alla fall avsluta vistelsen i Vilhelmina med mysigt sovsällskap, tacos och ännu lite mer flyttkaos. Klagar bara på flyttkaoset.
Imorgon ses vi, Svallis. Hoppas du kan bjuda på ett lika bra år som det föregående.