Bebiskaktusar

 
Titta på mina minikaktusar! Så nöjd, haha. Eftersom jag är vuxen nu (haha fast nä) så får jag köpa mina egna presenter. Det om något är väl lyx, det blir ju liksom aldrig fel. Nästa steg i vuxenlivet blir nog att handla mat. För det är ju så himla roligt. För att inte tala om hur roligt det är med tentaplugg. Uuuh, orkar inte. 

Bortskämd

 
Jag är nog den gladaste 20-åringen i världen idag. Som om det inte vore nog med alla telefonsamtal, meddelanden, blombud och snaps jag fått, så överraskade fyra fantastiska flickor mig dessutom med födelsedagsmiddag igår. Tack!♥ Förhoppningsvis blir resten av dagen precis lika bra som den börjat, än fast jag inte får fira på hemmaplan.
Bästa var nog ändå blombudet från min fina Irma, saknar dig extra mycket idag hjärtis! 

19 år och 364 dagar

 
Finns det ens ord som kan beskriva hur skönt jag tycker det är med fredag? Jag tror inte det. Det här har på ett sätt varit den längsta veckan i mitt liv, och då har jag ändå sovit minst typ 14 timmar per natt. Det där med influensa är inte att leka med, hörrni. Idag mår jag i alla fall bättre, så kanske orkar jag faktiskt fylla år imorgon trots allt. Kanske.