Avrundar januari

Det råkade visst bli två vinkvällar den här helgen, det hade jag aldrig kunnat ana. Mysigt var det i alla fall att hänga i Alices soffa, och så himla skönt att det är typ tio meter att gå hem sen. Nästa helg blir det visst inflyttningsfest också, mitt i tentaplugget. Det blir nog kul!
 
Nu hade jag tänkt gå in till stan och kika lite, känner att mitt huvud behöver lite frisk luft.

Svag

Glädjen när man vaknar och det är -15 och sol ute. Vädergudarna hörde verkligen mina böner, men något gick visst fel för nu regnar det. Vem vill ha regn i januari? Vem vill någonsin ha regn?! Jag känner mig missnöjd. Som om inte det vore nog så är mina armar helt svaga och trötta efter att ha konkat ett skrivbord från Minas gamla lägenhet tills hennes nya, haha. Vadå otränad?
 
Gud vad jag klagar. Svinskönt är det med fredag i alla fall! Hoppas ni får en bra helg. :)

makeup revolution och stalking

 
Den här lille paletten landade i min brevlåda idag. Har suktat så länge, så förra veckan slog jag till. Det får väl bli en tidigt födelsedagspresent till mig själv, hehe. Som om inte det vore nog så kom min nya vinterjacka idag också, dock är det ju alldeles för varmt här för att kunna använda den nu. Plusgrader i januari är fan inte okej nånstans. Förhoppningsvis vänder det snart!
 
Vi hade en så himla rolig lektion idag på tal om ingenting. De kallar det för facebookresearch, jag kallar det att stalka. Kommer garanterat att komma till användning i alla fall, hehe.