En sista dag

 
Att jag har varit journalist i Östersund i nästan en månad nu känns fan sjukt. Imorgon gör jag min sista dag på mysiga Länstidningen, sen drar jag vidare på nya äventyr. Eller äventyr och äventyr. Jag ska åka till Sundsvall, förhoppningsvis träffa lite folk och provrida en islandshäst. Sen åker jag hem till Vilhelmina för två veckors sommarlov innan välkomstveckan och nollningen drar igång. Man är ju inte i läge att klaga på livet atm i alla fall, det är då ett som är säkert.

Om du inget frågar får du inget veta

 
Åkte hem till Vilhelmina i helgen igen. Blir en jävla massa körande fram och tillbaka, men det är det värt tycker jag. Stannade till i Doro, sov på ett golv, drack rosé, dog bakisdöden och blev återuppväckt med mjukglass. Bland annat. Nu väntar fyra arbetsdagar till, sen tar jag mitt pick och pack och lämnar Östersund. Helt sjukt vad tiden gått fort, har jag redan varit här nästan en månad?

För att snart är det helg

 
Är så jävla lost när det gäller dagarna just nu haha. Jobbade ju i söndags, så jag har liksom varit en dag före hela den här veckan. Behöver helg nu så att jag kan komma ikapp. Idag har jag suttit exakt hela dagen framför datorn och försökt skriva en artikel om ett elverk. Det låter intressant va? Kan tala om att min hjärna är helt död, för det var inte det enklaste. Lär ju sova gott inatt i alla fall hah.