Midsommar och sånt

 
Inte en enda bild har jag från midsommar, typ. Lite synd ju, för jag hade en himla bra helg. Det blev både brännboll, grillning och en lite sned midsommarstång innan slutet. För att inte tala om en båtfärd och årets första (kanske inte helt nyktra) bad i Ormsjön. För att nämna några saker, liksom. Jag är en lyckligt lottad flicka, jag. Synd att jag inte riktigt kan ta med mig det här livet till Östersund nu när sommarjobbet drar igång... Dock ingen idé att ha ångest för det förrän jag åker. På måndag börjar allvaret.

Packar och donar

 
Eftersom päronen fått för sig att sälja huset är det väldigt mycket packande här hemma för tillfället. Kaos, men det blir väl någon slags ordning innan slutet. Jag har ju som tur är nästan flyttat ut helt och hållet redan, det allra mesta fick jag med mig till Svallis i höstas. Förutom att packa har jag den senaste veckan hunnit åka med en sväng till grannkommunen också, det var mysigt. Skulle inte ha något emot att åka tillbaka dit igen kan jag lova.

Det vet väl duHar jag varit hemma nästan en vecka redan? Hjälp vad tiden bara springer förbi, jag får panik. Inte har jag hunnit göra något vettigt av min tid heller, känns det som. Varit i stugan en sväng, träffat Irma en snabbis och letat boende i Östersund. Typ så. Ska väl ta mig en titt på alla studenter idag i alla fall, fattar inte att det redan är ett år sedan det var jag själv som tog studenten. Mycket har hänt sen dess, kan man väl säga.