Materiell lycka

 
Kände att om man nu ska åka till Kreta så är nya badkläder ett måste. Och eftersom min motståndskraft tar slut där en rea börjar, råkade det bli lite annat också. Hehe. Idag blev en lugn skoldag, ändå var jag helt död när jag kom hem, somnade och har sovit fram till nu typ. Är det influensan som spökar fortfarande eller vad händer? Tur det snart är helg så man får vila. 

Påsk 2016

 
Fan vad det var skönt att få komma hem några dagar. Mest har vi varit i stugan, kört skoter och grillat, men jag hann också träffa Irma en snabbis och boka en resa till Grekland (!!). Avslutade dessutom ledigheten med finbesök hemma, så lite deppigt blev det att behöva åka tillbaka till Svallis igår. Förhoppningsvis kan jag åka hem snart igen. ♥

Ny vecka, nya möjligheter

 
Idag har jag gjort två saker jag aldrig gjort förut. Först fick jag delta på en judisk påskmåltid då jag skulle intervjua en präst, det var intressant kan jag meddela. Vi fick äta pepparrot och hörrni, får ni chansen: spring åt andra hållet. Det gör fortfarande ont i min mun. :))) Sen, på vägen tillbaka från kyrkan, körde jag vilse i Umeå. Typ helt åt helvete vilse och ut på någon skum väg där jag aldrig varit förut. Man kan väl kort och gott säga att det där med rondellkörning är inte min grej.