En sista helg i Svallis

 
Igår var vi propra. Jag hade en väldigt mysig kväll måste jag säga, finsittningen till ära. Inte lika fräsch idag dock, men det är väl som förtjänat hehe. Har inte mycket mer att tillägga idag, vill bara ligga i sängen och se på disney. Och så ska jag börja packa lite. 5 dagar kvar!

Går på reserven atm

 
Energin börjar ta slut här i Sundsvall. Inte konstigt kanske med tanke på hur hektiskt allt varit i vår, tiden har verkligen rusat. Men om allt går som det ska börjar sommarlovet nästa helg, finns det ens ord som kan beskriva hur skönt det ska bli? Jag tror inte det. Men innan dess ska B-uppsatsen och opponeringen godkännas, så vi kämpar väl vidare med det. 

Jag faller

 
Min helg var så bra. Det säger jag alltid när jag åkt hem, men det är ju sant. Den här gången var det Elin som skulle gå balen, finaste lillasystern. Det gick ju inte att missa liksom. Som om inte det vore nog hann jag hänga i Fannys källare med ett gäng fina flickor, dricka vin och bara mysmå, äta god mat med mor och far och dansa sönder fötterna en aning. Men det bästa var nog kanske ändå bilfärden hem efter alla festligheter på lördagen, då var jag en nöjd och glad tjej haha.