Stockholm - Gävle

 
En roadtrip till huvudstaden stod på schemat i lördags. Vi hann med både Mall of Scandinavia, Niklas Ekstedts restaurang och övernattning i Täby innan Agda rullade vidare mot Gävle igår. Höjdpunkt: Gävlebocken. Som alltså brann ner bara några timmar efter invigningen. Vad gör man? Sånt händer. Sen var det såklart roligt att få komma hem till Linnéa och träffa hennes mamma också. Vi åt ost till middag, rushade ut till den brinnande bocken och sov hos Linnis innan vi åkte hemåt idag. Och nu är jag alltså tillbaka i Sundsvall för lite mer datajournalistik. Hoppas veckan går fort för på fredag är det sittning! Kuligt.

when u ♥ someone

  
Har skrivit om det här en miljon gånger nu tror jag haha. Försöker sätta ord på att jag idag inte kunnat sätta ord på någonting alls. Det är fan inte det lättaste ska ni veta. Har alltså haft en jättekonstig dag men nu känns det bra, i alla fall. Nu ska jag se film tills jag somnar hade jag tänkt, och hoppas att imorgon kanske blir enklare att sätta ord på. 

 
De här två var i Sundsvall och tog hand om mig i helgen. Jag blev verkligen bortskämd förra veckan känner jag, bara en massa främmande hela veckan. Kan nästan inte tro att jag säger det men det känns tomt i lägenheten nu när jag är ensam här hemma. Det är alltså 22 kvadrat vi pratar om. Det ska inte ens gå att tycka det känns tomt, men så är det. Ni får komma tillbaka precis när ni vill, saknar er allihop. ♥
 
Den här veckan kan bara få rusa förbi, förresten. På lördag åker vi till Stockholm och det ska bli så kuuul.