Valpen

 
Har alltså tvättstuga. En fredagkväll. Fyfan säger jag bara, vad skönt det är haha. Den perfekta ursäkten för att stanna hemma, se på film och ha lite mys i sin ensamhet. Vet inte om det är för att vi inte haft riktig skola på... tre(?) veckor, men nu börjar jag verkligen bli lat. Det är jobbigt att hämta posten, liksom. Så att gå ut och festa lockar inte alls... med undantag för Halloween nästa helg då, det är jag taggad på! Det blir Vilhelmina för mig i år, om någon nu lyckats missa det. Vi kanske ses i dimman, vem vet.

Höstiga dagar

 
Stallet, indisk mat, bildurval och (inte minst) nya Harry Potter-boken. Lite så kan man väl sammanfatta de senaste dagarna här, tror jag. Sanningen är att jag också sovit lite för mycket (varför blir man så trött av att göra ingenting?), spelat the Sims 2 och ägnat nästan all min tid till att tänka på vindkraft. Det skulle i och för sig kunna förklara varför jag är så trött. Men snart är reportagen klara och då kan jag kanske börja tänka på annat. Som vad vi ska roa oss med i Umeå på tisdag, till exempel.

Ett dygn i Vingelmina

 
Vilken lyx det är att kunna jobba hemifrån, hörni, det skulle jag definitivt kunna vänja mig vid. Idag har jag alltså legat i föräldrarnas nya soffa och gjort telefonintervjuer, ätit pepparkakor och gosat med hunden. Allt på en och samma gång, jäkla lyx alltså. Skönt också att vara hemma i en hel vecka, så att man faktiskt hinner göra lite saker när man ändå är här. Imorgon ska jag en sväng till Jämtland  för att snacka (och fota) vindkraft, woopa.