Inte jag men du

 
Wiiie, idag hade jag en himla fin dag på praktiken hörrni. Fick sända live, intervjua poliser och (inte minst) hänga med Johanna i studion en massa. Dagarna är dock sjukt långa och sen är kvällarna knappt ett ögonblick, hinner aldrig med allt jag skulle behöva. Ikväll fick jag till exempel välja mellan att gå på systembolaget eller dammsuga. Gissa vad jag valde.

Det behövs ett snyggfilter här i livet

 
Idag kunde alla som lyssnar på P4 Västernorrland höra min ljuva stämma live för första gången. Det var nervöst men kul, och jag hoppas verkligen jag kommer få chansen att sända live fler gånger. Om inte så var det kul så länge det varade, hehe. Annars har den här dagen varit konstig, jag har trott hela tiden att det är torsdag men det är det ju tyvärr inte. Bestämde i alla fall väldigt spontant att jag åker hem i helgen igen, det ska bli kuuuul. Träffa lite folk, dricka lite (mycket) vin, krama mamsen. Bra grejer.
  

Fin dag

 
Idag fick jag se Alnö för första gången. Det är fan skamligt att jag bott i Sundsvall i över ett år och ändå aldrig besökt Alnö tidigare, det var så fint! Är en sucker för havet. Tyvärr var det ingen nöjestripp utan jobb den här gången, men jag längtar redan till nästa gång vi kan åka dit och bara strosa runt. Pensionärsvarning på mig, tror jag. Annars har den här dagen varit ungefär som de flesta andra, måste jag säga. Skönt att måndagen avklarad, i alla fall.