Mulle

 
"Most nights I hardly sleep when I'm alone
Now please don't go
I think of you whenever I'm alone".
 
I dag skaffade jag mig en ryggsäck. Tycker att som 21-åring är det fan på tiden att man äger en egen rygga. Sen åkte jag och Linnéa till stallet i vanlig ordning, kallt och blåsigt var det att rida i dag. Men skönt ändå att komma ut lite, trots att hjärnan inte riktigt kan slappna av. Sedan jag kom hem har jag bara kurat under en filt och försökt få tillbaka värmen, och snart blir det väl middag - tacorester igen. Varför ändra ett vinnande koncept liksom?

Down and down

♥♥♥♥♥
Time doesn't heal you. You heal you.
♥♥♥♥♥
 
Hej och hallå. Den här dagen har varit konstig tycker jag, förmodligen för att vi gjort skolarbete trots att det är helg. Är som en trött zombie också bara för att jag inte kan stänga av hjärnan när det väl är dags att sova, utan ligger och funderar på hur man bäst ska utföra tidigare nämnt arbete. Det blir nog bra innan slutet, men fasen vad det är svårt att låta bli att tänka på det ungefär 24 timmar om dygnet. 

Påsk 2017

 
Jaha, så var påsken över för den här gången. Sju fina dagar i Norrbäck blev det, först med bara familjen men sen kom kusinerna några dagar också så det var kul. Jag kan lugnt säga att jag kunnat stanna kvar en vecka till. Men nu väntar några veckors stenhårt grävande innan sommaren är här, och det ska också bli kul, även om man blir himla lat av så lång ledighet.