Barcelona

 
Jaha, ska vi försöka sammanfatta det här då? Det går ju nästan inte, känns det som. Knappt fem dagar hann vi med Barcelona den här gången, som var första men verkligen inte sista gången för mig. Verkligen en toppenresa! Och staden är ju bara för fin. Över mina förväntningar, faktiskt. Ska jag ge ett restips blir det: boka bord på Viana eller gå på Cerveceria Catalana! Magiska tapas på både ställena. Vi scoutade restauranger rätt flitigt, och åt verkligen bara god mat så det var uppenbarligen värt mödan.
 
Hotellet vi bodde på heter Grupotel, och det var också himla bra tycker jag. Fina, fräscha rum och lagom stort poolområde som inte var speciellt barnvänligt, vilket passade oss perfekt: det var för det mesta lugnt och skönt där. Relativt bra läge också tror jag? Vi tog visserligen taxi för det mesta, men man kunde gå från hotellet till Ramblan eller stranden också om man ville det. 
 
Sen klubbarna kan man väl säga lite vad man vill om. Jag tror det var ganska mycket folk de flesta kvällarna, så det var såklart kul, men ärligt talat spelades det för det mesta dålig musik så det var ett klart minus. Sen bryr man sig kanske inte så mycket om det när man druckit några glas sangria, men ändå. Och just det: vill man ha mobiltelefonen i behåll får man typ förvara den i trosorna.

Vamos

 
Och så var man åter på svensk mark. Vi hade fem fantastiska dagar i Barcelona, men jag tänkte berätta mer utförligt om det senare, typ imorgon eller så. Kände bara nu att jag borde säga typ... hej, jag har varit hemma ett tag, jag lever, och min telefon är stulen. Så vill ni mig något hänvisar jag till flaskpost, brevduva eller typ facebook. Bara så att ni vet. 

HALLÅ JAG HAR JOBBAT KLART?!

 
Haha HEJ SOMMARLOVET, som jag saknat dig. Sju veckor på VK och Folkbladet är officiellt slut, och nu ligger drygt två härliga veckor framför mig när jag inte tänker göra något jobbigt överhuvudtaget. Vad ska jag hitta på? Kanske glider jag runt i morgonrock dygnet runt. Kanske sover jag bort hela dagarna. Kanske tar jag årets första bad. Vem vet, allt kan hända när det är sommarlov! Mvh glad tjej.