Barcelona

 
Jaha, ska vi försöka sammanfatta det här då? Det går ju nästan inte, känns det som. Knappt fem dagar hann vi med Barcelona den här gången, som var första men verkligen inte sista gången för mig. Verkligen en toppenresa! Och staden är ju bara för fin. Över mina förväntningar, faktiskt. Ska jag ge ett restips blir det: boka bord på Viana eller gå på Cerveceria Catalana! Magiska tapas på både ställena. Vi scoutade restauranger rätt flitigt, och åt verkligen bara god mat så det var uppenbarligen värt mödan.
 
Hotellet vi bodde på heter Grupotel, och det var också himla bra tycker jag. Fina, fräscha rum och lagom stort poolområde som inte var speciellt barnvänligt, vilket passade oss perfekt: det var för det mesta lugnt och skönt där. Relativt bra läge också tror jag? Vi tog visserligen taxi för det mesta, men man kunde gå från hotellet till Ramblan eller stranden också om man ville det. 
 
Sen klubbarna kan man väl säga lite vad man vill om. Jag tror det var ganska mycket folk de flesta kvällarna, så det var såklart kul, men ärligt talat spelades det för det mesta dålig musik så det var ett klart minus. Sen bryr man sig kanske inte så mycket om det när man druckit några glas sangria, men ändå. Och just det: vill man ha mobiltelefonen i behåll får man typ förvara den i trosorna.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo