En födelsedag i min smak

 
Tänk att igår fyllde jag 21 år. Det känns väldigt vuxet måste jag säga. Dagen firades med att skriva PM, få erbjudande om sommarjobb (i know, bästa presenten), dricka bubbel för att fira tidigare nämnt erbjudande, och sedan äta magisk carpaccio och pizza på Invito, allt med Josefine vid min sida. Tror varken dagen eller sällskapet kunnat bli bättre faktiskt. 
 

I fredags firade vi min födelsedag lite i förväg. Det blev förfest på mina 22 kvadrat och sen gick vi ut för drinkar och nattkebab. Jag blev rejält bortskämd med massa bubbel, en korg cider och en biljett till Henrik Schyfferts show också. Så himla tacksam. ♡ Resten av helgen har också varit bra, hur kan det inte vara bra när skid-VM pågår liksom? Hehe.


Dansa och le

 
Förra gången jag skrev var det dagen före tenta, och jag hade en ganska lugn känsla i kroppen. Vad har hänt sedan dess då? Jo, vi skrev tentan, och den där lugna känslan försvann som genom ett trollslag. Jag tror faktiskt aldrig jag tyckt en tenta varit så svår förut. Så att ja, det har varit ett antal oroliga dagar. Men i dag fick vi tillbaka resultaten, och jag överlevde med några få poäng tillgodo. Så nu kan man andas igen. Skönt.
 
Dör lite när jag hör den här låten. Vet inte riktigt varför.