Hon med blåögat

 
 
I förrgår fick jag ryggskott, svimmade av smärta och slog ögat i en elkontakt. Resultatet? Ett fett blåöga, och förstås väldigt ont i ryggen. Annars går väl livet bra, hehe. Som tur är har vi eget arbete den här veckan, så istället för att behöva sitta på föreläsningar kan jag ligga i sängen, i Josefines soffa eller på golvet och jobba. Att sitta går nämligen inte, inte i långa perioder i alla fall. I dag har jag ätit en monsterportion pasta till lunch, telefonintervjuat en kommunpolitiker i Lycksele och sminkat över ögat inför kvällens middag - Invito med tjejgänget. Det gäller ju att avsluta januari på topp.

När man klarat en tenta


Vaknade för tredje morgonen i rad och var pigg imorse, vad är det som händer?! Skönt är det i alla fall, och jag försöker verkligen ta vara på det för man vet ju aldrig när det vänder igen. Nåt annat kul som hänt är att jag klarade frilanstentan, så det var ju skönt. Omtenta hade varit... jobbigt, för att underdriva. Därför passade det ganska bra med trerättersmiddag med Mina och Josefine idag, för att fira litegrann. Några drinkar hann vi också med, det är ju trots allt sovmorgon imorgon hehe.

När mat är livet

 
Gårdagens brunch hos Mina och kvällsfika hos Linnéa var svårslaget, vilket automatiskt också gör gårdagen svårslagen. Det är ganska tydligt vad lycka är för mig va? Mat är bäst. Sällskapet var det inte heller något fel på, förresten. I dag återvände jag och Linnéa till stallet efter vårt lilla juluppehåll, det var riktigt härligt att vara tillbaka. Pigga, glada hästar var det också, det gjorde verkligen inte saken sämre. Spontant känner jag att det finns nog ingen bättre känsla än när man galopperar genom snön. Man glömmer allt annat för en sekund eller två.