Jag är så trött på gubbiga gubbar

 
En bild eller fem från min lediga lördagkväll och söndag kan jag väl bjuda på. Vi hade det ganska bra där må jag säga, jag var väldigt glad för några timmars ledighet i alla fall. Det behövdes! Speciellt eftersom jag jobbar två helger i rad... kämpa.
 
I dag gjorde jag min första dag på Folkbladet. Känner redan att jag älskar att jobba från Vilhelmina, att nyhetschefen är guld och att det överlag känns som en bra arbetsplats. Men jag är så förbannat jävla less på gubbar som tror att de kan bete sig hur som helst för att det är en journalist, och dessutom en kvinnlig sådan, som ringer. Ni har inte "vunnit" för att ni klappar en på huvudet och försöker få en att känna sig som den minsta människan i världen. Skämmes tamefan.

Sista dagen på VK

 
En bild från en annan dag, en annan stad. Hallååå, jag har jobbat färdigt i Lycksele! Hur sjukt? Och skönt?! Herregud, från och med på måndag hittar ni mig för Folkbladet som lokalreporter i Vilhelmina. Det ska bli fantastiskt kul att få jobba hemifrån och prova på en annan tidning. Innan dess ska jag definitivt njuta av att vara ledig i morgon. Därför blir det ett glas vin i kväll, kanske en sväng in till centrum för att kolla in öltältet och sen sovmorgon imorrn. Life goals. Frågor på det?

En ledig torsdag

 
Ord kan inte beskriva hur välbehövlig denna lediga dag har varit. Det kom en tår i ögat i morse av... jag vet inte, lättnad? över att få en dag för sig själv. Sen är jag ju sämst på att kunna släppa jobbet när jag är ledig så den där eviga stressen finns hela tiden kvar, men jag har försökt ignorera den så gott det nu går. Anyway. Tillbringade halva dagen i sängen, sen blev det en sväng på "schtaaan" (obs ja, det krävs situationstecken) och en runda i löparskorna. Min första och sista här i Lycksele, hehe. Nu väntar jag väl halvt på att Kasper ska dyka upp ikväll och störa min jobbsömn. Tills dess ska jag se på simning och sen blir det väl fotboll om jag orkar.