Var ditt bästa du

 
Började skriva en himla lång text. Om hur tuff den här våren varit för mig, men att jag börjar känna mig återställd nu och att jag mår bra. Men jag raderade allt, jag vet inte varför. För att det blev för personligt, kanske. Det har varit skönt att vara ledig, i alla fall. Skönt att få slappna av och inte behöva tänka på någonting alls, att bara göra sånt man känner för och dessutom få vara hemma. Det var nog precis den medicin jag behövde. Nu börjar jag känna mig redo att jobba några veckor, det ska bli kul. Men innan dess är det (fortfarande ♥) ett par lediga dagar kvar.

Midsommarrrr

 
Det blev en lugn midsommar för min del i år. Jag följde med mamma och pappa till Norrbäck, det var skönt och bara alldeles lagom tråkigt tycker jag. På fredagen var det fint väder men sen har det tammefan regnat oavbrutet hela helgen, så det var väl mindre kul kanske. Men det får väl hellre regna nu och vara fint nästa helg när det blir partaj. 

Ledighetskommitén

 
Känner verkligen att jag skulle kunna vara profesionell chillare på heltid, men i dag insåg jag att det bara är elva lediga dagar kvar för mig. Buhu. Fast det ska bli kul att jobba också, så klart. Det absolut bästa är ju ändå att få sommarjobba med det man utbildar sig till. Nåt annat som hände i dag var att jag, syster och mor var på Lilla Hotellet och käkade 70-årsmiddag med mormor. Det var gott och mysigt, speciellt vinet hehe. Annars har den här veckan mest gått åt till att läsa böcker, tvätta lite och beställa kläder. Krävs inte mycket för att roa mig som ni ser hehe. Bestämde att jag och Fanny ska på Storumandagarna nästa helg också, det blir nog kul. Förra året innehöll ju verkligen både toppar och dalar.