Midsommarrrr

 
Det blev en lugn midsommar för min del i år. Jag följde med mamma och pappa till Norrbäck, det var skönt och bara alldeles lagom tråkigt tycker jag. På fredagen var det fint väder men sen har det tammefan regnat oavbrutet hela helgen, så det var väl mindre kul kanske. Men det får väl hellre regna nu och vara fint nästa helg när det blir partaj. 

Ledighetskommitén

 
Känner verkligen att jag skulle kunna vara profesionell chillare på heltid, men i dag insåg jag att det bara är elva lediga dagar kvar för mig. Buhu. Fast det ska bli kul att jobba också, så klart. Det absolut bästa är ju ändå att få sommarjobba med det man utbildar sig till. Nåt annat som hände i dag var att jag, syster och mor var på Lilla Hotellet och käkade 70-årsmiddag med mormor. Det var gott och mysigt, speciellt vinet hehe. Annars har den här veckan mest gått åt till att läsa böcker, tvätta lite och beställa kläder. Krävs inte mycket för att roa mig som ni ser hehe. Bestämde att jag och Fanny ska på Storumandagarna nästa helg också, det blir nog kul. Förra året innehöll ju verkligen både toppar och dalar.

I valet och kvalet

 
 
 
Känner ett litet Sundsvallsug komma smygande. Kan dock inte riktigt bestämma mig om det är värt att åka ner nu till veckan, eftersom jag ska dit igen om några helger bara. Får klura vidare på det, beror ju lite på vad som sker här hemma också. Händer det nåt kul är jag ju hellre här hehe. 
Jag, mamma och Kimi var till Lillstugan tidigare i veckan. Kimi fick bada tassarna och vi åt glass i solen. Det var mysigt, och myggigt.