Inspirerad & imponerad

 
Wow vilken vecka vi haft! Andra årets sista kurs är igång, och den startade verkligen med ord och inga visor. Igår: besök av Joakim Dyfvermark från Uppdrag Granskning, idag: Joakim Palmkvist från Sydsvenskan. Båda så himla inspirerande, och med så mycket kunskap. Är det någon gång man ska bli starstruck så är det väl nu. Känns som ett bra sätt att avsluta mars också, för imorgon är det april (redan??!!). Bara två månader till sommarlov, det ni!

Sameblod

 
Mina och jag såg Sameblod på bio i dag. Jag tycker den var helt fantastisk, se den om ni kan. Gripande, tragisk och ärlig. Fick hemlängtan också av att se västerbottniska fjäll och skogar, så just nu är det enda jag kan tänka på att jag snart får åka hem igen. Förutom bio har den här helgen bestått av inflyttningsfest hos Hanna med Josefine, och en sväng till stallet i dag med Linnéa. Det är väl lite sånt man får fylla livet med när hemlängtan tränger på.

När sanningen svider

 
Det spelar ingen roll att jag är 21 år gammal, flyttade hemifrån för över 1,5 år sedan och har världens bästa vänner som jag kan prata med om allt närhelst jag behöver. Det finns ändå ingenting som är bättre än att få ringa och prata med mamma när livet strular. Det skulle väl i så fall vara att faktiskt åka hem och träffa henne och pappa. Hursomhelst. Den här dagen var fin, det bjöds på pannkakslunch hos Jossi och sen plugg, storhandling på Ica och en prommis med Linnis. Skönt att komma ut från skokartongen lite.