Sommarsittning

 
I fredags var det fest, minsann. Vi började kvällen med sangria hos Linnéa, sen blev det mat, dryck och dans på Kåren hela kvällen och natten. Riktigt kul var det! Även om jag inte minns riktigt alla detaljer, hehe. Nu är det plötsligt bara tre dagar kvar till sommarlov, hur gick det till? Förbannat skönt i alla fall. 

Sömnlös

 
Lyckades inte stänga av hjärnan för att somna ikväll. Jag ligger och tänker på grävet såklart, det är ju inte så konstigt med tanke på att vi publicerar på måndag(!!!). Man hoppas ju att vi tänkt på allt. Så i stället för att sova, som jag kanske egentligen borde (och vill) så har jag den senaste timmen gjort lite olika diagram som vi förhoppningsvis kan ha nytta av. Vet att jag sagt det för men faaaan vad skönt det ska bli att kunna släppa det här och få lite ordentlig sömn i sitt liv igen.

Sommaren, är det du?

 
Throwback till en somrig dag hemma på Kulla. Hade nästan gett upp hoppet om vår och sommar i denna grå håla som kallas Sundsvall, men imorgon kommer tydligen värmen. Det känns jävligt behövligt. Imorgon når vi också ett stort delmål med grävet, och fy fan vad skönt det ska bli! Vi tänkte fira det med massa mat och alkohol, och förhoppningsvis en hel del dans. Men innan dess: kvartsfinal i hockey-VM och en hel morgondag med jobbjobbjobb. Kämpa.