Sparkling

 
Hallå där internet. Hur är läget i dag då? Själv hade jag en lite seg start på denna sista novemberdag. Det visade sig att vi fått fel material till vår c-uppsats, så nu blir vi stillastående tills vi får rätt grejer skickade till oss. Irriterande. Så i stället för att vara på skolan hela dagen gick jag på gymmet och sen hem och lagade lunch medan jag lyssnade på podd. Som tur var blev jag lite gladare när jag såg att det landat ett paket i min brevlåda med den här glittriga polotröjan. Glitter gör väl alla lite gladare? Mig i alla fall.

Min prins

I dag är det onsdag, vilket för min del också är stalldag. Det var mörkt redan när vi kom ut, så det fick bli en sväng på ridbanan för en gångs skull. Båda hästarna skötte sig fint trots snö och rusk, som tur var. Senare vankades det middag hos Mina, thaigryta med ris. Efter några timmar med mat och fniss har jag nu kommit hem till min skolåda, så nu tänkte jag bädda ner mig med en kopp te och Jills veranda. Trevlig lill-lördag!


En bättre måndag

Hej måndag! Trodde inte jag var redo för en ny uppsatsvecka, men den här dagen gick som en dans. Frostiga träd, fika på stan med min Josefine och stuvade makaroner till middag satt fint. Det gjorde även en omgång på gymmet, men nu har jag verkligen ont överallt. Ska göra ett sista krafttag för dagen och duscha, men sen får det vara nog för i dag.