Too good

 
Hola! Vad sker? Halva veckan är gjord, how about that?! Jag har haft en himla fin onsdag må jag säga. Den började med ett möte på skolan, när det var slut kändes det som att jag gick på moln. Jag kände mig så upplyft och peppad att jag knappt visste vad jag skulle göra av mig själv?! Bästa känslan. Sen tog jag Agda till ica för att handla lite smått och gott inför helgen, åkte till stallet med Linnis och avslutade med att gå till gymmet och springa en halvtimme. Ändå produktiv dag? Och det bästa är att solen har strålat heeela dagen, snacka om energiboost.
 
I morgon väntar föreläsningar halva dagen, sen kommer äntligen Irma hit. Som jag har längtat och väntat. Sist vi sågs var väl (om jag inte minns fel) när vi tillbringade en helg i Umeå i våras. Hur sjukt är inte det?! Men nu kommer hon alltså äntligen hit och jag är så glad.

En vecka i oktober

 
Tre bilder från tre dagar förra veckan. Det känns som att det är säkrast för alla om vi bara lämnar förra veckan bakom oss. Min lever skulle i alla fall må bra av att glömma och gå vidare, tror jag. Nu är det redan måndag igen, och ingen är gladare än jag att dagens föreläsningar blev inställda. Så, istället för att sitta i skolan hela dagen hann jag gå in till stan med Jossi en sväng. Jag passade på att hämta ut ett paket från Partykungen, köpte lösögonfransar och blåste nästan bort i vad som måste räknas som stormvindar. I morgon väntar jobb på ST-sporten igen, det ni!

Långhelg

 
I lördags var det 25-årskalas minsann! Det blev både prosecco, sangria och plock, tävlingar och några krossade vinglas innan taxin tog oss ut på stan för fler drinkar och dans. Världens bästa kväll, helt enkelt. Den avslutades med att jag låg och pratade i telefon med Bodin till fem på morgonen. Söndagen var inte lika rolig, även om jag mådde oförskämt bra. Jag slapp till och med söndagsångest, eftersom vi var lediga i dag. Lediga måndagar är nog de bästa måndagarna, måste jag säga.
 
I dag har jag plockat och donat lite här hemma i skokartongen. Jag har också beställt en utklädnad till halloween, bokat in mig på ett jobbpass och planerat in en helg med Irma. Redan nästa helg kommer hon, och jag längtar! Nu ska jag sätta mig och titta på restaurangmenyer så att jag vet vars vi vill gå ut och äta hehe.