Monday

 
Hej på er! Den här dagen sprang verkligen förbi. Jag började dagen med en föreläsning, sen skrev jag färdigt hemtentan och nu kommer snart gänget över för att käka middag här. Ganska mysig måndag ändå? Jag hatar ju egentligen måndagar. Oroväckande samtidigt att dagarna går så himla fort, jag vill ju försöka njuta av att bara få vara en liten pluggis.
 
Helgen var också bra, förresten. Vi hade så himla roligt hemma hos Jossi i fredags, tyvärr var Kåren inte lika rolig. Jag gick hem ganska tidigt, och tur var kanske det för jag skulle ju med tåget på lördagmorgon till Umeå! Där hängde jag med Emelie, Fanny och Malin hela dagen, vi käkade pizza, åkte ut och kollade på Toughest en stund och på kvällen såg jag och Emelie en film hos henne. Hann träffa Jacop en stund också så det var kul. Sen blev det så att jag sov över hos Emelie och åkte tillbaka till Sundsvall på söndagen, alltså igår, och då kom Jossi hit och hängde en stund samtidigt som jag hade tvättstuga. Intensiv helg, med andra ord, men jätterolig! 

Weekend

 
Hej på er allihopa. Det är äntligen fredag! Bästa dan på hela veckan. Jag har verkligen längtat till den här helgen, det händer både en och två roliga saker. Ikväll blir det middag hos Jossi och utgång på kåren, det ser jag fram emot. Speciellt med tanke på att jag typ redan är hungrig hehe. Imorgon ska jag göra en hemlig grej som jag sett fram emot så jäkla länge! Fattar att det är drygt med hemligheter men iiiih, vill suga på den karamellen ett tag till. 
 
Känner att jag haft en ganska produktiv dag i dag för övrigt? Det blir väl så när man har plugg man borde göra: då tar man tag i exakt allt annat istället. Har städat, källsorterat, varit och pantat och handlat med Josefine, skickat in mitt ramavtal (snart finns jag på en sportredaktion nära Dig) och skickat lite tråkiga mejl. Men jag har inte jobbat med hemtentan, alltså. Och jag kommer nog inte göra det heller. Istället ska jag göra mig lite lunch, se ett avsnitt Sex and the City och sen börja göra mig i ordning för ikväll. Ha en trevlig kväll allihopa, puss!

Sämst osv

 
Här ovan ser ni en person med mycket dålig karaktär. Istället för att gå på föreläsningen i dag låg jag nämligen hemma i min säng och sov, slötittade på tv och åt filmjölk. Så kan det bli när man är uppe halva natten och dricker cider på kåren, och sen vaknar upp med magsmärtor från helvetet. Det är väl vad man skulle kunna kalla karma, antar jag. Magontet, alltså. Men det var skönt att bara vara hemma, för då fick jag äntligen packa upp allt och städa lite. När Mina och Josefine jobbat klart i eftermiddags åkte vi och Linnéa till Birsta. Jag skulle köpa två saker: skoborste och mjölkglas. Kom hem med skoborste, ny höst/vinterkappa, toppar, underkläder, krukväxter och alkohol, men inga glas. Story of my life. Sen har vi bara hängt hos Linnéa, sett Wahlgrens värld och ätit indiskt. För att det var vi tydligen värda (??). Haha jaja. I morgon ska jag förändra mitt liv osv.