Med en bakfylla från HELL

 
Fy fan hörrni. Stay away from alcohol är det enda jag känner i dag. Men det är jag nog värd, och gårdagen var jätterolig så ångrar egentligen ingenting. Hanna är ju bara bäst, hon hade fixat en massa lekar under dagen, sen blev det kräftskiva och beerpong hos henne och Oscar på kvällen. Jag avslutade kvällen med drinkar på Udda med Jossi och en massa ettor, sen fick jag skjuts hem och kanske eller kanske inte dog jag i sängen i samma sekund som jag kom innanför dörren. Kul var det i alla fall, men som sagt betalar jag tusenfalt i mående i dag. 
 
Kommande vecka ser ut som följer: panikskriva ihop ett PM med Jossi i morgon och på tisdag, dessutom ska det hinnas med ett artikelresponsmöte och ett seminarium på tisdag. Och just det! Middag hos Linnis i morgon också. På onsdag och torsdag ska jag jobba på ST-sporten (I know, läskigt ju!) och så middag på Pinchos med gänget på onsdagkväll. Efter jobbet på torsdag styr jag hemåt för långhelg med familjen i norr. Och mitt i allt detta ska man alltså också hinna gymma, för ja: nu ska jag tydligen bli en sån som tränar också. Herregud. Men förhoppningsvis kommer veckan gå fort, jag har faktiskt lite hemlängtan efter en hel månad i stan. 

"you are enough"

 
Hallå bloggisen, det är fredag! Jag hoppas alla har en mysig kväll. Själv har jag bakat muffins, så efter sitt jobbpass kommer Jossi hit och kvällsfikar. Förutom det kan jag inte påstå att dagen varit produktiv. Har suttit och letat efter en C-uppsats (och misslyckats med att hitta den), lagat lite mat och vikt tvätt, typ. Tog en rejäl sovmorgon också, eftersom det blev ganska sent för mig igår. Jag följde med Mina och tittade på fotboll, giffarna mötte AIK. Sen låg jag halva natten och tittade på Big Little Lies, ni vet serien med Alexander Skarsgård? Tydligen tyckte jag att den var riktigt bra, för nu har jag sett färdigt den. 

Regn och rusk

 
Hej bloggisen! Jag insåg precis att jag tog ju helg i dag? Så skönt! Ska bara förbi skolan en snabbis i morgon och lämna in hemtentan, men det gills ju inte ens. Den här dagen har både varit lång och gått fort. Skola mellan nio och tre, sen direkt ut till stallet med Linnis och efter det gick vi och Mina in till stan en sväng. Det blev gyros till middag (MUMS!) och sen gick vi i lite affärer. Stod och suktade efter ett par byxor inne på Lindex men lyckades avstå. Istället blev det en flaska vin och ny mascara för den här lille studenten. Det var jag kanske värd.