I gotta good feeling


Nya, vita sneakers, sol, öl och jordgubbar. Börjar det inte likna sommar så säg?! Det där var visserligen förra helgen, men ändå: hoppet lever. Den här veckan har gått både fort och långsamt på nåt konstigt vis. Ikväll jobbar jag kväll, imorgon kör jag ett dagspass och på lördag flyger jag norrut för lite valborgsfirande i Vilhelmina. Om och hur det firas är fortfarande oklart dock, i nuläget verkar det vara jag och en vinflaska. Oavsett blir det skönt att åka hem och träffa päronen.

"...So live a life you will remember""He said: one day you'll leave this world behind,
so live a life you will remember.
My father told me when I was just a child:
these are the nights that never die."

Vars tar tiden vägen?


Asså den här månaden går så fort, vad är det som händer? Det kan så klart ha att göra med att jag jobbar så mycket, men det känns som att jag inte hinner med. Snart är det valborg och första maj, sen är det bara en (1!!!) månad kvar av praktiken. Om det inte vore för sommarjobbet hade nog paniken börjat infinna sig lite. 

Valborg tänker jag faktiskt fira hemma i Vilhelmina i år, för första gången på... länge? Jag kände efter att jag varit hemma på påsk att jag måste försöka åka hem oftare så att jag hinner vila lite, leva lite. Träffa familjen, lite kompisar kanske, mormor och farfar. Ni vet.