Låt semestern börja (på riktigt)!


Jag må ha varit ledig ett tag redan, men jag har verkligen inte hunnit vila än. Först var det ju Köpenhamn, sen kom Elin, därefter mamma och pappa, och efter det har min tid gått åt till att flytta och städa. Men NU är allt klappat och klart, vilket innebär att jag äntligen kan chilla och bara må - och det ska jag naturligtvis göra hemma i Vilhelmina. Jag sitter och väntar på att få kliva på planet as we speak, och vet ni? Jag har inte ens bokat en returbiljett. Hur nice?! Åh, blir varm och glad i själen bara jag tänker på det. Jag vill bara hem och umgås med föräldrarna, träffa kompisar, gå promenader med Kimi, läsa, baka, ta sovmorgon... ni hör ju. Jävla drömliv.

Ensam igen


Jaha, då har föräldrarna flugit hem igen. Vi hade en mysig helg med Skansen och Gamla Stan, ett besök i min nya (fina fina) lägenhet och tacomys. Bland annat. I morse följde zombieversionen av mig päronen till flygtåget, så nu är jag ensam igen. Min sista vecka i lägenheten ska jag packa och städa, tömma kylen och bara njuta av att bo själv, för sen börjar sambolivet med Alice.

Ikväll jag förresten jag och Alice på partiledardebatt, det var faktiskt väldigt intressant. Nu ska jag skynda mig i säng så att jag orkar släpa grejer till lägenheten imorgon. 

Lillasyster


Dagarna går i ett här nere, idag är det visst redan fredag?! Förstår inte vars den här veckan tog vägen. I onsdags kom hur som helst Elin hit och hälsade på! Vi har shoppat, ätit massor, druckit drinkar och igår var vi på Gröna Lund och åkte karuseller tills världen snurrade och tårarna rann. Nu har hon åkt norrut igen och jag saknar henne redan... ♡

...men det blir en kort ensamhet, för ikväll kommer mamma och pappa hit! Innan det är dags att åka och möta dem måste jag städa ihop kaoset som utbrutit här hemma. Och kanske sova en stund. Och gå och handla. Zzz.