Soliga Stockholm


Tjena Hashi! ...och ni andra. Vad sker? Jag vet icket med er, mem visst fan blir man lite piggare när man vaknar till klarblå himmel och strålande sol? Jag drog direkt till gymmet i morse, en av många fördelar med att jobba kväll är verkligen att man hinner göra grejer innan jobbet. När man jobbar dag är man alldeles för trött på kvällen för att ta tag i saker, eller är det bara jag? Hur som helst. Jag har fyra jobbkvällar framför mig, vilket känns bra, så vill ni kan ni slå igång P4 efter 19 ikväll så får ni kanske höra min ljuva stämma. Nu ska jag traska iväg till tunnelbanan, hadehörshejjjj!

Långhelg ☆


Jaha, då har mina 7 arbetsdagar i rad stökats av. Jag har haft riktigt roliga dagar, speciellt i dag med två sjukt spännande skidskyttelopp och mycket annat som hände, men nog ska det bli skönt med lite ledighet. Helgen lär jag väl tillbringa på ungefär samma sätt som om jag jobbat: med att hålla koll på OS. Fan vad lyxigt ändå att man får jobba med sitt stora intresse?! 

Jobbhelg 2.0


För andra helgen i rad håller jag till i Radiohuset. Såklart extra kul att jobba på en sportredaktion en dag som denna, med OS-guld och allt, men nu börjar jag faktiskt längta efter en ledig helg. Igår fick jag i alla fall med mig Mina och Linnis hem för lite sushi och På Spåret. Myspys. De åkte hem vid nio och då stupade jag i princip i säng, helt slutkörd haha. Det är jag för övrigt nu också, slutkörd alltså, så nu siktar jag på en tidig kväll så att jag orkar med jobb i morgon. Och herrarnas skiathlon, såklart!