Museum och nya fönsterHallå där ute! Den här veckan har varit tokig. I tisdags gjorde jag äntligen debut på Radiosportens redaktion, efter drygt en veckas intro. Blev välkomnad och fick dessutom direkt veta att i helgen ska jag jobba, vilket betyder att onsdag och torsdag blev lediga dagar för mig. Mer om det strax. Hade i alla fall en lugn första dag, och var på gott humör när jag och Jossi gick en sväng på stan efter jobbet. Humöret sjönk dock lite när vi kom hem och insåg att vi inte hade nåt vatten. Suck. Så i stället för att laga mat fick vi gå ut och köpa vatten (och pizza hehe). 


I går var jag som sagt ledig. Jag tog sovmorgon, sen åkte jag in till stan och tittade i lite butiker innan jag mötte upp Fanny, Alice och Emelie för att gå på museum. Vårt mål denna termin är att gå på ett museum i veckan, och först ut blev Nordiska museet. Det var kul! Håller tummarna för Medeltidsmuseet eller Vasamuseet nästa vecka hehe.

I dag har jag alltså också varit ledig. Josefine var sjuk så vi låg båda kvar i sängen till mitt i dagen när hantverkare ringde på dörren, för då var det dags att få nya fönster. Vi tog en promenad runt Vällis medan de höll på här hemma, sedan åkte vi och mötte upp Mina och Linnéa för fika och surr. Skoj skoj. Resten av kvällen ska jag nog bara bädda ner mig i soffan och se någon serie eller så, och ladda inför jobb i morgon.Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback