Nån sorts nedräkning


Det slår mig då och då att hela den här sommaren snart har gått, och jag har inte varit hemma en enda gång. Det ger mig lite panik faktiskt. Men nästa helg, då jäklar flyger jag hem och det ska bli så himla kul. Jag lever ju för att längta och räkna ner, så det här är precis vad jag behöver just nu.

Jag jobbar kväll idag, förresten. Om någon undrar. Det var skönt med sovmorgon, och ikväll är det friidrott! Finfint blir det.Det fina i livet
Vår picknick såg ut som en skräphög men det är okej. Vi hade det himla trevligt ändå i en park nånstans i Stockholm, jag önskar varje kväll var sån. Eller åtminstone att jag var ledig lite mer och samtidigt som gänget så att man kunde ses lite oftare.

I helgen har jag jobbat (som vanligt), men det var en trevlig jobbhelg. Jag fick intervjua en OS-guldmedaljör, lära mig lite mer om kanotslalom och skriva en artikel om friidrott. Bland mycket annat. Nu väntar ytterligare fem jobbdagar innan jag är ledig igen och jag hoppas hoppas hoppas att veckan går fort, för jag längtar så himla mycket efter en ledig helg<333

Idyll

Jag hatade ju inte tillvaron i helgen, det måste jag säga. Jag och Alice blev inbjudna till Fanny och hennes föräldrars hus i skärgården och det var fan den största sommaridyllen jag varit med om tror jag. Vi solade och badade i havet, såg fotbollen, åt grillat, badade badtunna och drack bubbel, fick lyxfrukost med nybakade scones, solade och badade lite till... ni hör ju! Himla fint sätt att ladda batterierna inför en ny jobbvecka.