Två dagars ledighet på schemat


Älsklingar, jag har "helg"! Åh vad jag ska sola, dricka öl och sova utan stressiga mardrömmar. Mamma frågade mig "hinner du ens träffa dina vänner?" och svaret är... nja. Det har varit åtta intensiva jobbdagar. I måndags gick jag och Alice i alla fall ut och åt pizza och öl efter jobbet. Utan tvekan veckans bästa dag så här långt. Mer sånt blir det i övermorgon.

I kväll ska jag bara vara hemma, se Sverigematchen som pågår (0-0 i paus) och äta parmaskinka. Det är ju trots allt "fredag" för mig. 😉

Midsommar


Jag är exakt så trött som jag ser ut att vara. Min midsommar har nämligen tillbringats på jobbet, ospännande nog. Sen i onsdags har jag haft det senaste kvällspasset, men från och med i morgon får jag lite andra arbetstider ett tag. Det behövs, känner jag. Dessutom är jag ledig torsdag-fredag och det ska bli skönt. 

Igår var det ju Sverigematch också, då har vi såklart massor att göra. Man kan väl säga att kvällen gick både fort och långsamt, med ett jäkla antiklimax när Tyskland satte 2-1-målet i absolut sista minuten. Jaja, så kan det gå. Nu ska jag se första halvleken av England-Panama innan jag måste åka till jobbet.

Mat mat mat är livet


Dagens stora sorg var att vi fick ställa in Gröna Lund pga stormvindar som inte kändes lockande. Dagens stora glädje var att det ersattes med mängder av god mat i stället. Först möttes jag, Linnéa och Mina upp och käkade i stan, för min del blev det en halloumi... sallad, kan man väl säga. Gott! Efter lunchen var vi visserligen mätta, men inte nöjda, så vi gick och köpte fika som vi åt i Kungsträdgården bland duvor och en sjukt äcklig kråka. Middagen, som ni ser ovan, stod sen fröken Staaf för. Magiskt gott, och så fick vi inviga balkongen i hennes nya lägenhet också. ♡

I morgon börjar en jävligt lång jobbvecka för mig; åtta härliga pass ska jag ta mig igenom innan jag får vila lite igen. Kan nån fira lite midsommar åt mig, när jag sitter framför ett gäng skärmar och rapporterar fotbolls-VM i helgen?