Somewhere in Stockholm
God måndag på er! Vilken dag, va? Sverige vann mot Sydkorea i första VM-matchen, jag har varit ledig och det har för första gången sen jag flyttade hit varit svalare än 27 grader i min lägenhet (ligger på stadiga 25 grader as we speak). Men nog om det. I lördags landade jag på Arlanda efter ungefär en veckas efterlängtat sommarlov hemma i Vilhelmina. Under den tiden hann Elin ta studenten, jag och Kimi hann både gå promenader och sola på balkongen, världens gulligaste mamma fyllde 50 år och världens bästa kusin skjutsa mig till Umeå klockan 4 på morgonen. Älskar samtliga av dessa individer oerhört. ♡

Helgen tillbringade jag på jobbet, det var kul att vara tillbaka tycker jag. Om än lite kaosartat ibland, det händer mycket på en sportredaktion när det är fotbolls-VM... i dag har jag alltså varit ledig, jag har mest varit hemma och försökt komma i ordning, och gått på upptäcksfärd för att försöka hitta Ica som tydligen ska ligga här nånstans. Vars är dock fortsatt en gåta.

I morgon är jag förresten också ledig, då ska jag och Linnis på Gröna Lund. Det ska bli väldigt kul och förmodligen lite läskigt eftersom jag uppenbarligen blivit åkrädd på gamla dar??? Herregud, be för mig. Ska även försöka vända på dygnet litegrann, eftersom jag jobbar 16-24 ett tag framöver. Älskar ju att jobba kväll pga morgontrött plus att det händer mest sportgrejer på kvällstid, men jag har blivit så jävla kvällstrött av nån oklar anledning. Måste jobba bort det. 

Okej, det var tydligen hela mitt liv at the moment. Haha jaja. Kung hörs hej. 😉


<3

2018-06-19 | 14:27:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback