Myshelg med fröken Staaf


Efter 8 jobbdagar i rad blev det äntligen helg även för mig. Ledigheten firade jag och Alice med bio och därefter häng tillsammans med Daniel och Erik i fredags, och igår blev det middag, massa vin och drinkar. Det har resulterat i en ganska trött Josefin i dag, men som tur är behöver jag bara vara hemma och packa inför Sundsvall. Tåget går 08.22 i morgon och sen kommer jag inte tillbaka till huvudstaden förrän i april. Fan vad skönt det ska bli med ett litet avbrott från storstan<333

Vårsolen kom förbi


Åååh vilka fina dagar vi haft! Jag blir så glad av solen, allt känns så mycket enklare när det är fint väder. I dag har jag gjort arbetsdag 7 i rad, det låter kanske jobbigt men dagen har verkligen rusat förbi. Jag åkte ut på landslagsträffen och pratade med Pontus Jansson, sen gjorde jag klart det sista på mitt avsnitt till Juniorsporten (som går i radio på söndag, så slå igång era radioapparater!). 

Den här veckan har varit så bra?! Trots att den känts oändligt lång (det känns väl så för att jag går runt och längtar hem?) har det hänt så många roliga saker. Som att jag fått sommarjobb på Radiosporten, till exempel. Är så så så glad! 

Drömmar om snö

Hur kan man inte längta hem när man ser detta?! 
 
Vad gör ni när ni får hemlängtan? Ni som känner mig eller läser här då och då vet att hemlängtan är nåt jag kämpar med i perioder, och jag tror att det nog aldrig kommer försvinna helt och hållet. Nu har jag hur som helst en sån där vill-bara-hem-till-mamma-och-pappa-period, och speciellt nu när jag vet att det närmar sig hemfärd blir det ännu värre. Hur fan hanterar man det? Jag drömmer till och med om hemma. Jag försöker låta bli att tänka på det och längta, men det är ju på riktigt omöjligt?! Jaja. Har ni tips på medicin mot min åkomma, please let me know. 
 
I kväll har jag jobbat, resultaten kommer förhoppningsvis i en radio nära Dig snart snart snart. Jag har också hunnit med att uppdatera min spellista, varit på gymmet, sett Mästarnas Mästare och renbäddat sängen under denna söndag, som varit oändligt lång. Nu ska jag väl gå och lägga mig snart, för en lång arbetsvecka ligger framför mig innan det äntligen är dags att ta tåget norrut.