1(!) dag kvar

Såhär såg det ut när Alice bjöd mig på middag tidigare i veckan. 
 
Jag försöker ta in att i morgon är sista dagen på praktiken. Tänk att jag redan varit fyra månader på Radiosporten, och att nästa vecka tar jag min journalistexamen?! Fattar faktiskt inte. Jag är så glad att jag hamnade här, och framför allt är jag glad att jag får fortsatt förtroende i sommar. 
 
På tal om i morgon så flyttar jag ju dessutom i morgon. Ååh, jag kommer bo så fint. Längtar. Det är skönt att flytta också när man inte har så mycket grejer, har jag märkt. Packade i cirka 30 minuter igår, och är redan i princip klar. 

En baldröm


Igår hade den här prinsessan sin studentbal. Av den anledningen var jag alltså hemma i helgen, och jag tror nog vi båda tyckte det var värt den något omständiga resan. Hon för att hon fick hjälp med håret och att bli fotograferad, jag för att jag fick se den finaste människan i världen på röda mattan. Så så stolt över min lillasyster.

Nu går bussen till Umeå om typ en timme, och därifrån flyget till Stockholm. Som sagt, en omständig resa. Man kan lugnt säga att Nextjets konkurs sabbade mina reseplaner rejält. Tur man är härdad osv.

Här är jag igen

 
 
Hej från en tröttis. Jag är påväg till Arlanda -> Umeå -> Vilhelmina, för en helg på hemmaplan med Elins studentbal. Blir fan rädd när jag inser att hon tar studenten i år, vars tar tiden vägen? Orkar ju knappt tänka på att jag själv tar examen liksom. I alla fall. Den senaste veckan har varit både lång och kort. Irma och Dennis kom till storstan i slutet av förra veckan, så jag passade på att hänga lite med dem såklart, sen har det jobbats - inte minst var jag i Kungsträdgården när VM-guldhjältarna fick ta emot folkets jubel i måndags. Där stod jag och var allergisk mot något (körsbärsträd?) och försökte uppdatera Radiosportens instagram. Så kan tydligen mitt jobb också vara.
 
I morgon fyller min älskade far 50, så jag har höga förväntningar på tårta. Förutom det och balen är min hemmahelg oplanerad och det känns SÅ skönt. Men först: helvetesresan hem. Hadee.