Ledig och black friday


Kolla på den här bilden från i somras. Är inte min lillasyster den finaste som finns? Jag har saknat henne idag, av nån anledning. 

Den här dagen har bestått av bakning, morotskaka och chokladsnitt blev det i Vällingbyköket. Innan dess var jag dock tvungen att bege mig in till centrum för att köpa plastlådor, och det var ju som ni förstår kaosartat, eftersom det är black friday idag. Rea överallt betyder ju folk överallt, så jag fick lite panik. 

Imorrn är det jobb för min del, längdskidor och SHL-hockey är det väl om jag inte misstar mig. Bara roligheter med andra ord.

Jobb jobb jobb


Hej kompisar, hur är läget? Själv har jag jobbat oavbrutet sen i fredags, känns det som, men ikväll gör jag sista passet innan två dagars ledighet. Tur jag har världens bästa jobb, så man knappt känner att man är trött. Idag presenteras ju Jerringpriskandidaterna också! Så är det någon gång man ska jobba på Radiosporten är det väl idag. 

Nåt annat kul som hänt är att kylan kommit till huvudstaden, fasen vad jag frös om händerna inatt när jag gick från jobbet. Nu behövs det bara snö också så ska det väl bli ordning på den här vintern med. 

Årets första julkänsla


Hej från Stockholms kallaste lägenhet! Fortsätter det såhär kommer jag och Alice vara isbitar när (om??) vinterkylan kommer. Men jag ska inte klaga, jag tar det framför bastuvarmt när man ska sova varje dag i veckan. Är det nåt den här panikvarma sommaren lärt mig är det fan det.

I dag är det, för den som missat det, 40 dagar till julafton. Med andra ord känns det berättigat att börja ha julkänslor - så ikväll ser jag julfilmer och längtar efter snö, julkalendern och julpynt. Eftersom varken jag eller Alice ska fira jul här blir det inte mycket pyntat här, till min stora besvikelse, men lite julmys ska vi nog kunna få till ändå hoppas jag. Alice pratade om pepparkakor igår och jag kände direkt att fan, man kanske kan få baka lite åtminstone? Är det så mycket begärt?