Det snöar!


Jag tyckte väl att det kändes kyligt idag när Kimi och jag var ute och sprang, men inte trodde jag väl att det skulle börja snöa. Men jo, på väg hemåt så kom det - och det bara fortsatte och fortsatte. Äntligen! För min del får det gärna komma några decimeter nu direkt, det blir ju så himla mysigt. Mamma började svamla om julkänslor och jag håller med. 62 dagar kvar till julafton, för den som undrar. 😉

Mat mat mat matVips så var den här helgen över?! I lördags var det grisfest hos Irma och Dennis, kanske den bästa festen jag nånsin varit på? Vi började dagen med våfflor och prosseco, och sen gick dagen i raketfart innan det äntligen var dags för middag på en trädstam. Sen blev det både bowling och tunnbrödrulle innan vi efterfestade i Irmas soffa tills jag stapplade hem vid fem på söndagmorgonen. Det är nog tur att festfixarna är borta på jobb i veckan så jag hinner återhämta mig.

Nu ska jag och pappa byta till vinterdäck så man vågar gasa på lite när jag ska till Sundsvall på onsdag. Eller det blir väl mest pappa som byter däck, man kan kalla mig moraliskt stöd.


Snark


Jag har varit så himla trött de senaste dagarna. Idag råkade jag powernapa ett par timmar mitt på dagen, skönt men inte speciellt vuxet va? Förhoppningsvis sov jag bort all trötthet i alla fall, för i morgon åker jag ju hem till Vilhelmina och då har jag inte tid att gå runt och vara trött. I helgen vankas det grisfest - hur ska det gå? Fortsättning följer! - och nästa vecka gör jag en avstickare till Sundsvall. Och så ska det ju hinnas med halloween hemma också. Ni hör ju, det blir fullt upp.