Sthlm igen


Hej igen från Stockholm! Jag landade i huvudstaden efter en väldigt skakig flygresa i onsdagskväll, och håller på att bo in mig i nya lägenheten för fullt. Alice, aka min nya sambo, är på villovägar i helgen så då passar jag på att stöka till lite här hemma. Jag har också hunnit jobba ett pass på Radiosporten, köpa gymkort och införskaffa vinglas. Bland annat. 

Just precis nu ligger jag i soffan och är helt slutkörd efter 30 minuter på löpbandet, fan vad jobbigt det kan vara med träning. Ikväll ska jag göra dipp och börja se någon ny serie på Netflix, man längtar ju till det kan jag säga.

Sista veckan


Hej från mig och min morgonrock. Det känns som att den här sista veckan hemma hos mamma och pappa går alldeles för fort, trots att jag knappt gör ett dugg. Idag sålde jag i alla fall min bil, det var bra även om det var lite tråkigt att säga hejdå till lilla Agda.

I morgon är det äntligen helg igen, konstigt att man längtar till helg trots att man är ledig hela veckan? Vi ska i alla fall åka till Norrbäck och kalasa, inte konstigt man längtar då ju. Sen är det väl faktiskt dags att ta tag i livet, för nästa vecka åker jag tillbaka till Stockholm för jobb och... vardag, typ. Den här månaden försvann verkligen i ett nafs.

Sjukskrev mig från livet


Det känns som att jag återuppstått. Förra veckans förkylning alltså, usch. Jag tyckte det såg hopplöst ut ett tag, men något hände i mig i fredags när Irma och Dennis frågade om jag ville med och bowla. Kanske var det Dennis whiskey, kanske var det tunnbrödrullen, kanske var det min nässpray - men oavsett vad så vände det. Tur det, för det är faktiskt jobbigt att vara en täppt zombie. I lördags bjöd I&D dessutom på middag och vin och allt möjligt gott, så det gjorde knappast saken sämre hehe.

Resten av veckan känns det typ bara som att jag målat hus och gosat med katt, men det var ju faktiskt bara i måndags och tisdags. Idag är det ju redan torsdag?! Veckorna går för fort här hemma.